Foto: Torcida prekinula susret Uranije i Hajduka!

Tekst: S.T.
Foto: Ivo Ravlić (Cropix)

UTAKMICA između Hajduka i Uranije prekinuta je u 35. minuti zbog bacanja baklji na teren. Gostovanje Hajduka u Baškoj vodi tako je neslavno završilo jer je utakmica u nešto više od pola sata prekidana čak pet puta.

Odmah na početku dvoboja, pojedinci iz Torcide su krenuli s bakljadom, a onda i bacali boce na teren. Intervenirao je kapetan Josip Skoko koji je zamolio navijače da prestanu, no njegove molbe nisu uslišane pa je sudac prekinuo utakmicu koju je pratilo oko tisuću gledatelja.

Nakon prekida, navijači su se potukli međusobno.

"Žalosno je da se i prijateljske utakmice prekidaju zbog ponašanja dijela navijača. Ispada da se utakmica igra radi pojedinaca a ne cijele publike i igrača. U publici je bilo i žena, djeca, no s jednog dijela gledališta konstantno su ubacivane boce, bengalke. Više je puta naš vratar Stipica izbacivao boce i dimne kutije nego što je imao loptu u rukama. Sudac je bio prisiljen na ovakav potez, ugrožena su bila i djeca koja su skupljala lopte", rekao je nakon utakmice trener domaće momčadi Željko Mijač za Hajduk.hr.

Hajduk je inače igrao s drugim sastavom: Stipica, Thiaguinho, Mić, J. Buljat, Grubić, Krnčević, Skoko, Obšivač, Sačer, Tokić, Paraiba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara