Frei: Nismo zaboravili igrati nogomet

Frei: Nismo zaboravili igrati nogomet
LOŠI rezultati u pripremnim ogledima i niz ozljeda koji su pogodili švicarsku reprezentaciju, uzdrmali su tabor prvog hrvatskog protivnika na Europskom prvenstvu u Portugalu.

"Situacija nije blistava, no ne želimo se predati. Skoro niti jedan trening nismo odigrali u punom sastavu. Najviše sam se bojao ozljeda i one su nas zadesile," kazao je izbornik Kobi Kuhn.

U posljednjem pripremnom susretu uoči početka Eura Švicarska je u Zürichu jedva pobijedila izabranu vrstu Lihtenštajna 1:0, no taj rezultat nije zabrinuo Kuhna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Utakmica s Hrvatskom bit će nešto sasvim drugo. U tom ogledu nema kalkuliranja i čuvanja od ozljeda. Ide se maksimalno," dodao je Kuhn.

Švicarci najviše nade polažu u petoricu igrača - braću Hakana i Murata Yakina, Johanna Vogela, Stephana Chapuisata i Alexa Freia. Ta petorka je mozak i kralježnica švicarske reprezentacije. Na posljednjem treningu ozlijedio se Hakan Yakin, no švicarski novinari su uvjereni kako će se igrač oko kojeg se vrti igra našeg suparnika oporaviti do utakmice.

"U zadnjim nastupima nismo briljirali, no vjerujte nismo zaboravili igrati nogomet. To smo uostalom dokazali u teškoj skupini u kvalifikacijama," kazao je Frei.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara