Funčiću naslov, Toni Kukoč osmi u MOPH u golfu!

Tekst: M.P.
Foto: Goran Šebelić (Cropix)

U NEDJELJU je na gradskom natejcateljskom igralištu na Blatu u Zagrebu, završeno drugo izdanje Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatsk u golfu. ove godine startali su golferi iz SLovenije, Srbije, Njemačke i Hrvatske. Natjecanje je organizirala Hrvaatska golf udruga, a osim međunaordnog  ovo natjecanje imalo je karakteri i nacionalnog prvenstva.

Nakon što je prvog dana pobijedio Mario Funčić, durgi dana Luka Karaula, i iako su imali izjednačen ukupna broj udaraca 152, pripala je pobjeda mladom Puljaninu Mariu Funčiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Funčić je pobjednik i Međunaordnog otvorenog prvenstva, ali i ovogodišnji pobjednik je Prvenstva Hrvatske u golfu.

Branitelj naslova Adam Brnić, ove godine  je ukupno šesti. Najviše pozornosti izazvao je nastup hrvatskog košarkaša Tonija Kukoča koji je u zadnjih nekoliko godina i strastveni amaterski igrač golfa. Nakon što je prvi dan igrao 78 udaraca, drguog dana koncentracija je popustila pa je odigrao 87 što mu je ukupno 165 udaraca nakondva dana za ukupno osmo mjesto u poretku.

Treba naglasiti da su ove godine ponovo odlično igrali svi mladi igrači članovi Hrvatske golf  udruge a po ostvarenim rezultatima, amaterski golf trenutačno je u dobrim mladim rukama Hrvata

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara