Gallas: Više ne smijemo gledati na ljestvicu

Gallas: Više ne smijemo gledati na ljestvicu


NAKON što su prepustili prvo mjesto u Premiershipu Manchester Unitedu, Topnici su itekako svjesni da do kraja prvenstva moraju pobIjediti u svim utakmicama ukoliko žele postati prvaci. Za razliku od domaćeg prvenstva, u Ligi prvaka Arsenal je izbacio Milan, koji po prvi puta nakon sezone 2001./2002. neće biti četvrtfinalu ovog prestižnog natjecanja. No, nakon pobjede nad Milanom došao je hladan tuš u obliku domaćeg remija s Middlesbroughom.

William Gallas nakon utakmice je izjavio: "Glavna razlika između utakmice u Milanu i ove u našem prvenstvu je u našim glavama.nakon velike pobjede u Milanu jednostavno se nismo uspjeli dovoljno motivirati za utakmicu protiv Middlesbrougha."

"Ukoliko pogledate tablicu, ne mogu reći da smo u nekim velikim problemima, ali nismo više prvi. Zato od sada moramo misliti samo o nama samima i više se ne smijemo zamarati pogledima na tablicu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenalu je do kraja ostalo još osam utakmica, a raspored im nije lagan jer se u tih osam kola susreću s Manchester Unitedom, Liverpoolom i Chelseajem.

F.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara