Galliani: Ni Juve ni Real ne dolaze u obzir, Milan je moj život, prošlost, sadašnjost i budućnost

Galliani: Ni Juve ni Real ne dolaze u obzir, Milan je moj život, prošlost, sadašnjost i budućnost

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NEKI talijanski mediji u petak su pomalo senzacionalno najavili mogući odlazak dopredsjednika Adriana Gallianija iz Milana, koji se tamo nalazi od 1986. godine.

Galliani je u klub sa San Sira došao na početku ere Silvia Berlusconija, a u posljednje vrijeme se nisu mogle skriti "svađe" ili razmimoilaženje oko mnogih pitanja predsjednika Berlusconija i dopredsjednika Gallianija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isti izvori su naveli da je Galliani moguće novo "pojačanje" Juventusa koji će uskoro redizajnirati stručno vodstvo klubu, a u kasnijem tijeku dana Galliani se dovodio i u kontekst mogućeg odlaska u madridski Real. No, izgleda da istina ne pokriva niti jednu od tih informacija.

"Milan je moj život, moja prošlost, sadadašnjost i budućnost. Želim demantirati takve napise jer nemaju nikakve osnove", rekao je Galliani i dodao:

"Imao sam i još uvijek imam silno dobar odnos s Berlusconijem. Taj odnos je pun povjerenja, ali sasvim je normalno da se ponekad možemo odmaknuti jedan od drugog po nekim pitanjima. No, to nikako nije znak da se ne podnosimo."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara