Gascoigne ponovno na psihijatriji

BIVŠI engleski nogometaš Paul Gascoigne (41) ponovno je završio u psihijatrijskoj bolnici nakon dojave o njegovom čudnom ponašanju.

Gascoignea je policija pokupila u Hertfordshireu nakon jednog poziva zabrinutog građana te da je hospitaliziran prema zakonu o mentalnom zdravlju.

"Policija je primila poziv zabrinutog građana u nedjelju poslijepodne. Osoba koja je nazvala je rekla je da joj je pristupio nepoznat čovjek u lošem, rastresenom stanju. Policajci su odmah došli na mjesto događaja i odveli osobu u bolnicu na pregled",  stoji u službenom priopćenju glasnogovornika policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo prije tjedan dana gosti hotela Kensington u zapadnom dijelu Londona prijavili su Gascoigneov napad manične depresije, koja mu je nedavno i stručno dijagnosticirana.. Učinili su to nakon što ih je Gazza zabrinuo neprestanim razgovaranjem sa samim sobom i besciljnim hodanjem u malim krugovima.

Gascoigne ima čitavu povijest problema s alkoholom i depresijom zabilježenih u prošlom desetljeću. Gazza je u veljači ove godine završio na bolničkom odvikavanju od alkoholizma. Ustanovu je napustio nakon dvotjednog liječenja.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara