Genoa nudi 12 milijuna eura za Viduku

DA JUVENTUS nije jedini talijanski drugoligaš s velikim apetitima pokazali su u Genoi, ponudivši Marku Viduki, bivšem Dinamovcu i igraču engleskog Middlesbrougha ugovor "težak" oko 12 milijuna eura.

Vidukin ugovor sa sadašnjim klubom završava na ljeto, a kako se još nije dogovorio s Middlesbroughom o novom ugovoru, u igru je ušla i Genoa, koja bi, pristane li Viduka na njihove uvjete, australskog reprezentativca na ljeto dobila bez da plati odštetu Englezima.

"Mark je dobio vrlo dobru ponudu iz Italije, ali još razgovaramo s Middlesbroughom o novom ugovoru. Odluku ćemo donijeti u sljedeća dva tjedna", rekao je Vidukin menađer Steve Kutner za Sun.

Iako su u Middlesbroughu opušteni i ne sumnjaju da će pridobiti 31-godišnjeg Australca da ostane u klubu, Genoa, klub našeg Ivana Jurića, se bori za mjesto u Serie A i uspije li u tome, pojačanje Vidukine klase sigurno bi im puno značilo da u najjačoj talijanskoj ligi i ostanu.

Genoa je u dugoj klupskoj povijesti osvojila šest naslova prvaka Italije, a mrlju je na ugled kluba bacila afera namještanja utakmica u sezoni 04/05. Tad je Genoa izborila mjesto u Serie A, no kako je utvrđeno da je posljednja utakmica sezone, protiv Venezie, bila namještena, Genoa je izbačena u Serie C.

M.Č.
Foto:AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara