Gerrard: Neka Hrvati plate za ono što su nam napravili

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

"ZAVRŠIMO posao protiv Hrvata, neka plate za ono što su nam napravili prije dvije godine", uzviknuo je Steven Gerrad uoči kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo 2010. koju će u srijedu na Wembleyju odigrati engleski i hrvatski nogometaši.

> Video: Kada Rooney pada, onda je kralj!

> Capello: Spremni dočekujemo Hrvate

> Video: Uspjela engleska proba za Hrvatsku

> Video - Rooney: Nikada nisam namjerno pao u kaznenom prostoru

Englezi su u subotu u prijateljskoj utakmici s 2:1 svladali Sloveniju, ali veznjak Liverpoola se odmah okrenuo Hrvatskoj i prizvao u sjećenje poraz protiv naše reprezentacije prije dvije godine (3:2) kada su Englezi ostali bez plasmana na Europsko prvenstvo 2008.

"Engleski igrači još uvijek pate zbog tog rezultata i to nam treba biti motiv za srijedu. Kao igrač, ne želite da vam u životopisu stoji razočaranje zbog propuštene prilike za plasman na veliko natjecanje", rekao je Gerrard za Daily Mail.

"Polako stječemo naviku pobjeđivanja. Protiv Hrvatske će biti teško, ali imamo veliku priliku osigurati plasman na SP. Važno je da posao obavimo odmah jer ne želimo u posljednje dvije utakmice ulaziti s rezultatskim imperativom", zaključio je 29-godišnji Gerrard koji je u subotu odigrao samo prvo poluvrijeme protiv Slovenije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara