Gerrard: Ovo mi je jedan od najtežih poraza u životu

ENGLESKI nogometaši vrlo su razočarani porazom od Hrvatske na svom terenu, a neki ga smatraju i najvećim porazom u svojoj karijeri.

"Vrlo smo razočarani, strašno smo željeli pobjedu, vidjeli ste i sami da smo išli do kraja. Iznenadila su nas dva pogotka u 15 minuta. Uspjeli smo izjednačiti, ali na kraju više ništa nismo mogli napraviti. Ovo mi je jedan od najtežih poraza u životu",  rekao je Steven Gerrard nakon utakmice.

"Ne znam što bih vam rekao osim da sam vrlo razočaran. Hrvati su igrali fantastično. Imaju izvrsne individualce u momčadi, došli su na Wembley i zabili tri gola - to nije mala stvar. Za Englesku je ovo ogroman udarac i bit će teško pomirit se s tim da ne idemo na Europsko prvenstvo jer to smo očekivali unatoč teškoćama u kvalifikacijama. Mi smo nogometna nacija i nadam se kako ćemo iz ovoga isplivati. Što se tiče moje suradnje s Beckhamom, odlično se slažemo, vidjeli ste da nas je zajednički gol skoro odveo na Euro, ali nažalost nakon 2:3 više nije bilo mogućnosti",  komentirao je susret Peter Crouch.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara