Gerrard propušta Hrvatsku!

Gerrard propušta Hrvatsku!

STEVEN GERRARD propustit će i drugi hrvatsko-engleski dvoboj na Maksimiru. Nakon što nije nastupio u sad već povijesnoj utakmici u listopadu 2006., a niti uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici nije imao puno više sreće.

Capello neće moći računati na usluge Liverpoolovog kapetana koji će već danas biti podvrgnut lakšoj operaciji koja bi trebala riješiti konstantne probleme s preponama koje vuče još od pripremne utakmice protiv norveške Valerenge s početka mjeseca. Iako se radi o lakšem zahvatu, Gerrard će propustiti kvalifikacijske oglede protiv Andore i Hrvatske početkom rujna.

"Jako smo razočarani, jer će Gerrard biti podvrgnut operacijskom zahvatu sutra ujutro", objasnio je nakon sinoćnje utakmice protiv Standarda menadžer Redsa, Rafael Benitez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće moći trenirati 10-15 dana. Operaciju mora obaviti, jer trpi jake bolove koji ga sprječavaju da daje svoj maksimum. Znali smo za ovaj problem i uoči prijateljske utakmice protiv Češke, a jučer smo razgovarali s klupskim liječnikom koji je sugerirao operaciju. Ne radi se o ozbiljnoj ozljedi, nmeđutim bitno je da se taj problem odmah riješi."

Gerrard je nastupio u jučerašnjoj utakmici posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv belgijskog Standarda iz Liegea, međutim u više se navrata žalio na jake bolove koji ga onemogućavaju da normalno trči.

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara