Gips: Utrka na Sljemenu treba ostati i nakon Janice

Gips: Utrka na Sljemenu treba ostati i nakon Janice

ANTE KOSTELIĆ GIPS, najzaslužnija osoba za dovođenje Svjetskog skijaškog kupa u Hrvatsku i glavni trener Hrvatske alpske skijaške reprezentacije kaže kako je oduvijek znao da se Sljeme može srediti.

"Uvijek sam vjerovao da možemo doći do razine na kojoj smo danas, kao što se nadam da ćemo Sljeme nastaviti i dalje razvijati." - kazao je Ante Kostelić.

Gips je svoj djecu Janicu i Ivicu od malih nogu vodio na Sljeme, za koje je imao viziju da ima uvjete za organiziranje prave utrke, za koje je, kako kaže, trebalo samo "dobre volje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odluka da ćemo u sezoni 2007./2008. organizirati i muški slalom te od dvostrukog programa skijašica i skijaša napraviti velik događaj, samo je nastavak našeg sna. Mi smo oduvijek imali planova za Sljeme, razmišljali i šire od slaloma, no ovo je nagrada za naš rad i nešto što mora ostati trajna vrijednost." - dodaje Kostelić.

Gips smatra kako bi bilo nerealno u ovakav projekt ulaziti da se ne teži tome da Svjetski kup dugo treba ostati u Zagrebu.

"Prvi bih bio protiv cijele priče kad bi se radilo o nekom jednokratnom projektu. A mislim i da nitko drugi tako ne razmišlja, što je jedini i pravi put. Onoga trenutka kad se dogodi da moja djeca, Janica i Ivica, prestanu skijati, ovaj Svjetski kup treba ostati u Zagrebu kao trajna vrijednost." - zaključio je Kostelić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara