GLUECKSU UTRKA, RAUŠU ´MEMORIJAL TIBORA ŠARAMOA´

Hrvatski olimpijac na divljim vodama Andrej Gluecks pobjednik je 31. Novogodišnještefanjskog spusta rijekom Savom.

Na tradicionalnom štefanjskom okupljanju kajakaša i kanuista na divljim vodama ove godine okupilo se 50 ´divljevodaša´ iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske koji su startali ispod Podsusedskog mosta i vozili po ugodnom vremenu i relativno niskom vodostaju rijeke Save do Savskog mosta u Zagrebu. Stazu od 12.5 kilometara najbrže je prošao Andrej Gluecks član KK Zagreba u vremenu 39:35.58 ispred klupskog kolege Danka Hercega (40:29.00) i Emira Šarganovića (KK Una-Bihać, 41:28.20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U konkurenciji kanuista, koji su se natjecali za 7. Memorijal Tibora Šaramoa, koji se vozi u spomen na preminulog novinara Sportskih novosti i utemeljitelja ovog spusta, najbrži je bio hrvatski reprezentativac Željko Rogić, član KK Jarun s vremenom 41:52.37 ispred gostiju iz Slovenije Nikole Svojšeka iz Škofje Loke (52:04.34) i Nikole Stojakovića iz KK Razlag (43:57.71).

Supruga Tibora Šaramoa Astrid uručila je Rogiću prigodan poklon, sliku akademske slikarice Jadranke Pamić, a predsjednik Hrvatskog kajakaškog saveza Marko Ćurković podijelio je prigodne pokale i medalje najboljim natjecateljima u svim kategorijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara