Goal.com: Kranjčar je opet igrač utakmice

Foto: AFP

NA jednak način kao i kolo ranije, poslije utakmice protiv Boltona, nogometni web-portal Goal.com ocijenio je izvedbu Nike Kranjčara. Brojčano vrednovan osmicom hrvatski reprezentativac proglašen je igračem susreta.

> Video - Kranjčar presudio i Sunderlandu: "Ovime sam valjda zaslužio igrati na San Siru"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Kranjčarovom slučaju može se staviti znak ponavljanja na kolo koje je prehodilo ovom, 27. premierligaškom. Kao i sada protiv Sunderlanda, tako je i u ogledu protiv Boltona Kranjčar zabio za pobjedu svoje momčadi. Spursima je protiv Boltona donio tri boda golom iz 92. minute, a sada, iz sraza sa Sunderlandu, udarcem iz 57. Obje su utakmice završile 2-1 za Tottenham, a u objema je Kranjčar za pokazano nagrađenom osmicom, najvećom ocjenom među svima koji su nastupali.

Što se Vedrana Ćorluke tiče, koji je, kao i Kranjčar, utakmicu odradio u punoj minutaži, izvor je pri njegovoj ocjeni suzdržaniji. U opisu njegove šestice, spominje se sporna situacija iz uvodnog dijela utakmice nakon koje su navijači domaće momčadi tražili jedanaesterac zbog Ćorlukinog navodnog namjernog igranja rukom i dodaje da je limitirao Sunderlandove napade po lijevom strani.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara