Gomez: Nisam lijena vreća koja se stalno žali

Gomez: Nisam lijena vreća koja se stalno žali

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

NOGOMETAŠ minhenskog Bayerna Mario Gomez (24) u intervjuu za Sport Bild otkrio je da se ne žali zbog statusa u momčadi te kritički progovorio o vlastitoj formi.

"Stvorio se dojam da sam lijena vreća koja se stalno na nešto žali. Moram, međutim, naglasiti da se ni na što ne žalim", rekao je napadač koji je za 30 milijuna eura ljetos stigao u bavarski klub iz Stuttgarta.

"Izborio sam se za mjesto stalnog napadača nakon mukotrpnih pet tjedana priprema. Tako će biti i u budućnosti. Znam što i koliko mogu, te ću uvijek nastojati vlastite prednosti iskoristiti na terenu."

"Imam problema s prilagdobom. Nikad ranije u karijeri nisam igrao sam u napadu, niti sam se ikada suočavao s tako defenzivno postavljenim obranama. S takvim, objektivnim problemima, jednostavno nisam računao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je u pitanju Bayerna trener Louis van Gaal, Gomez ima isključivo riječi hvale:

"Čovjek je jedinstven. Nikad nisam imao takvog trenera."

Prednost pred Gomezom u ovom trenutku imaju Miroslav Klose, Thomas Müller pa i Luca Toni. Talijan je u intervjuu talijanskoj La Gazzetti dello Sport izjavio da i dalje razmišlja o povratku u domovinu.

"Proživio sam četiri uistinu teška mjeseca. Bilo je očigledno da me trener ne želi. Ne mogu stoga reći da ću se na zimu svakako odlučiti na ostanak. Ovisit će to o situaciji", izjavio je 32-godišnji centarfor, koji ugovor s klubom ima do ljeta 2011. godine

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara