Grbić: Ako treba s Torcidom ćemo razgovarati jednom tjedno

Foto: Jadran Babić/Cropix

PREDSJEDNIK Hajduka Josip Grbić komentirao je sinoćnje događaje na Poljudu kad su navijači nakon blijede partije nad Interom krenuli u obračun s klupskim vodstvom. Zaustavio ih je kordon policajaca, a tajnik Torcide Stipe Lekić je nakon toga otišao na pregovore. Na kraju se pojavio Željko Kerum i najavio kako će se u ponedjeljak njegova zamjenica Anđelka Visković sastati s predstavnicima Torcide. Izabrat će peteročlano povjerenstvo koje će odabrati novu Upravu.

Evo kako je sve prokomentirao Grbić:

"Nije bilo nikakve napetosti, navijači su najviše ljutiti na nezalaganje igrača, a traže i da njihov predstavnik bude u Povjerenstvu koje će birati novu upravu", prenosi hajduk.hr izjavu Grbića.

"Imamo isti cilj, zajedničkim snagama napraviti još bolji i jači Hajduk. A navijači su, glavnina njih, i dioničari, te imaju i pravo na zahtjeve. Ako treba, sjest ćemo jednom tjedno i razgovarati, jer Hajduk je iznad svim nas. Naše je bilo da se momčadi osiguraju idealni uvjeti, najbolje pripreme, plaće, a u struku se ne želim miješati."

Vučević: Navijači nisu vrijeđali igrače

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Događaje na Poljudu prokomentirao je i trener Goran Vučević.

"Susretao sam se već s tim još dok sam bio igrač Hajduka, bilo je to nakon utakmice protiv banjalučkog Borca. Katamaranom smo morali pobjeći na Brač... A kad smo sljedeću utakmicu dobili, sve je bilo u redu. Jedino što nam je sada preostalo je misliti o ovome 24 sata i jedva čekati iduću utakmicu kako bismo pobjedom i dobrom igrom stvari usmjerili u pozitivnom pravcu."

Vučević je komentirao remi s Interom.

"Pogledao sam sinoć izvještaj s utakmice, on za sebe puno govori. Imali smo mnogo izglednih prilika, Inter nijednu, gol nismo dali a to je razlog što nismo dobili. Da je ušla bilo koja od osam prigoda, stvari bi sasvim drugim smjerom krenule... Po mojem mišljenju, nije nedostajalo ništa drugo osim zgoditka, jer ne možeš tražiti nešto od nekoga koji to nema. Ostalo ne bih komentirao. Da smo zabili gol, promijenilo bi se sigurno nešto u percepciji javnosti. Iako sada nije lako, profesionalci smo, preostalo nam je, ponovit ću to već stoti put, šutjeti i raditi. Iako smo mlada momčad, onaj koji se ne može nositi s pritiskom, ne može ni igrati u Hajduku."

Trener Hajduka je na kraju dodao kako navijači nakon utakmice nisu vrijeđali igrače, a da ono ostalo "ne bih komentirao".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara