Grčki nacionalni ponos dosegao nebo

Grčki nacionalni ponos dosegao nebo
OSVAJANJE naslova europskog prvaka u nogometu podiglo je grčki nacionalni ponos do neba. O tomu svjedoče riječi običnih građana, naslovi u tisku, izjave političkih dužnosnika.

"Ovi momci naučili su nas lekciju. Ako smo ujedinjeni, puni vjere i samopuzdanja, nema toga što mi Grci ne možemo učiniti. Ovo je najbolja pozivnica za predstojeće Olimpijske igre u Ateni. Veliko ljeto za Grčku nastavlja se Olimpijskim igrama za mjesec i pol dana", izjavio je grčki premijer Costas Karamanlis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Također, pobjeda na Euru u Portugalu trebala bi biti dodatni poticaj za rješvanje velikh financijskih problema u koje je zapao grčki nogomet nakon propasti satelitske tv postaje Alpha Digital, koja je imala prava za prijenos utakmica domaćeg prvenstva.

"Ovo je velika prilika za poboljšanje situacije u našem nogometu", istaknuo je predsjednik Nogometnog saveza Vassilis Gagatsis. No, budući da su grčki klubovi u velikim dugovima vrlo je vjerojatno da će jedan od glavnih načina njihova rješavanja biti rasprodaja igrača u inozemstvo.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara