Grgić: Bartulović u Dinamo može za 3 milijuna eura

NAKON što je Dinamov izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić izrazio želju da nakon zimskog prijelaznog roka u Maksimir dovede dva Hajdukova igrača - Mladena Bartulovića i Marija Grgurovića, oglasio se predsjednik Hajduka Branko Grgić.

Mamić se prije nekoliko dana zainteresirao za Splićane i ponudio 500.000 eura. Grgićeva cifra, koju je izgovorilo više u šali, iznesena je zbog toga jer su Splićani svjesni da Mamić ne može toliko platiti Hajdukovca.

Podsjetimo, Mamić je rekao da se radi o draguljima hrvatskog nogometa. Uvjeren je da bi Bartulović i Grgurović pod Kužeovim vodstvom izrasli u svjetske klase.

U Poljudu se, kao piše Večernji list, nastavljaju kalkulacije sa sportskim direktorom, kao i o dolascima novih igrača. Tomislav Erceg već je navodno siguran, a traži se pouzdani obrambeni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktoru "Bilih" Frediju Fiorentiniju na telefaks navodno stižu ponude za igrače. Jedna od punuda glasi na ime Darija Damjanovića, a u igri je i jedan španjolski prvoligaš, na čijem bi transferu Hajduk mogao zaraditi oko 200 tisuća eura.

Ponuda je stigla i za Mladena Bartulovića, a njegov menadžer Miroslav Blažević Hajduku nudi 350 tisuća eura, a rečeno mu je da Bartulović ne može iz Hajduka za ispod pola milijuna eura. Fiorentini je zaključio da Bartulović može samo u inozemstvo, te da ga neće pustiti u niti jedan hrvatski klub.

Blažević mlađi htio je razgovarati o 20 tisuća eura koje Hajduk duguje njegovu ocu Ćiri. Objašnjeno mu je da su kazne za Debrecen i VSC 15 tisuća eura, a pošto trener ima dvostruke premije, ima i dvostruke kazne. Tako da na kraju ispada da je Ćiro dužan Hajduku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara