Grgić: Ni u snu ne bih dao da Hajduk izgubi

PREDSJEDNIK Hajduka Branko Grgić uvjeren je u pobjedu Bilih koji u subotu u 3. kolu Lige za prvaka u Koprivnici igraju protiv Slaven Belupa. Grgić kaže kako poraz Hajduka ne dolazi u obzir pa čak ni u snu.

"O tome ne želim ni misliti. Ne volim takve negativne misli. Pa kad bi mi u nekom košmaru čak i dok spavam došao taj san, ja bi se probudio, ne bi dao da se ni u snu to dogodi." - rekao je Grgić

Grgić kaže kako mu nije bilo lako donijeti odluku o Sliškovićevoj smjeni, a kako tvrdi, Igor Štimac bio je protiv Bakinog odlaska. Navijači su sigurno zamjerili što je Hajduk od šest mogućih bodova u dvije utakmice Lige 6, osvojio samo jedan, međutim ni to nije bio razlog jednodušne odluke Hajdukove uprave o smjeni Blaža Sliškovića.

"Radi se o dojmu, o uvjerenju da su poremećeni neki odnosi, da je ambijent u momčadi postao konfuzan, događaju se nesnošljivosti i moralo se reagirati." - rekao je Grgić koji se nada pobjedi Zagreba nad Rijekom koja u stopu prati Splićane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grgić je, otkad je prije pet godina preuzeo vodstvo Hajduka, smijenio četiri trenera, a o posljednjoj, Sliškovićevoj smjeni kaže kako mu je žao ali da se drukčije nije moglo. "Baka je vrlo korektno podnio otkaz, ponio se kao džentlmen, učinio je za Hajduk mnogo i vrata našeg kluba zauvijek su mu otvorena." - rekao je Grgić za Sportske novosti.

Grgić je pojasnio i Bakinu izjavu da je Zagreb kumovao njegovoj smjeni koja je pogrešno protumačena. "Baka se žestio na činjenicu da u HNS-u nisu pokazali ni malo sluha za rješavanje njegove licence." - pojašnjva Grgić.

Predsjednik kluba priznao je da ga je prilikom smjene trenera Petra Nadoveze bilo doslovce strah njegove reakcije, te da cijelu noć nije spavao pripremajući se na to što će Nadovezi reći.

"Kad sam se zajedno sa Šurjakom, tada sportskim direktorom, suočio s Nadovezom, upravo kad sam želio početi svoj monolog, Nadoveza je rekao: Predsjedniče, znam što me čeka, nema problema, nema zamjerki. A ti, Šuro, ti si mi ga smjestio, s tobom više nikad neću popit piće." - opisao je Grgić taj događaj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara