Grgić: Zbog Dragičevićeva oca sam skoro pozvao policiju

MATE DRAGIČEVIĆ u Hajduku još od dolaska Ćire Blaževića nema status standardnog igrača. Njegova minutaža nije se povećala niti nakon što je klupu "Bilih" zasjeo Ivan Gudelj. Nezadovoljstvo je kulminiralo i Mate je dogovorio sastanak s predsjednikom Hajduka Brankom Grgićem. U Lučku upravu Hajdukov centarfor došao je u pratnji oca Nevena, a razgovaralo se o Matinom daljnjem angažmanu.

Činjenica je da Mate želi otići iz Hajduka, ali isto tako stoji kako je cijena "slobode" 370 tisuća kuna. Toliko naime, vrijedi Dragičevićev ugovor. No, druga strana, na čelu s Matinim ocem Nevenom, tvrdi kako je sramotno tražiti odštetu od igrača kojem klub duguje ni manje ni više nego sedam plaća.

Po odgovore smo krenuli put Splita, a ono što nam je u razgovoru ispričao predsjednik Grgić, nije nas se dojmilo.

"Pitam se kako je došao moment da na trofejnog predsjednika svatko digne glas i viče i urla na njega kako mu se hoće? Razumijem Dragičevićeve, ali kako se na razgovoru ponašao Matin tata, baš je nečuveno!" - kazao je Grgić u razgovoru za Index.

"Toliko je vikao, bilo je tu psovki, uvreda, svega. Bio sam na rubu živaca i skoro sam pozvao policiju. Ja sam ipak spreman sve zaboraviti, jer nalazimo se u teškom razdoblju. Kao što vidite, ovo su baš neka teška vremena. Stoga, imam razumijevanja za Matinog oca. Nastojim shvatiti da je i on uvelike razočaran što njegov sin ne igra. Bio bih najsretniji da Mate zabija golove, to bi bilo bolje za sve nas. No, trener je uvijek taj koji odlučuje, je se niti želim niti mogu miješati u njegov posao. To je stvar struke." - kazao je Grgić.

Matin otac bio je uporan, ponavljao je kako njegovom sinu pripadaju zalsluge za prošlogodišnji naslov. Grgić nije imao sluha za takve njegove izjave, kao što se nije htio na njih previše osvrtati.

"Nadam se da je ipak govorio u aspektu. Ja ostajem pri svom; ono što je Hajduk uložio u Dragičevića to ćemo vratiti. Ako dođe s novim klubom koji je spreman pregovarati, za već spomenutu cifru ima odriješene ruke." - zaključio je Grgić.

Podsjetimo, Mate je nakon smrti Dine Pokrovca ostao bez menadžera, pa je njegova situacija uvelike teža, nego je to slučaj s nekim drugim, nezadovoljnim igračima.

D.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara