Grgurović: Niko i ja ćemo biti udarni igrači Hajduka

MARIO GRGUROVIĆ, igrač je Hajduka koji se tijekom priprema u Sloveniji i Austriji pokazao kao neiskorišteni talent klupe "Bilih". Grgurović nakon tri tjedan priprema ni sam nije svjestan što se zapravo dogodilo, međutim, jedno je sigurno. Dolaskom Ćire u Hajduk, 20-godišnji je veznjak na terenu doslovce eksplodirao.

"Vjerojatno je Ćirin dolazak izvukao sve pozitivno iz mene. Uz to, pripreme su dosta lakše nego ranije. Mogu ponavljati više puta, odlično se osjećam na travnjaku." - skromno objašnjava Grgurović za Sportske novosti.

Mario je bio nezadovoljan jer je ranije igrao pod pritiskom povratka na klupu, ali sada, nakon što mu je Ćiro dao priliku, odlučio ju je iskoristiti te danas, kako kaže, ima slobodniji pristup igri kada zna da ima standardno mjesto u prvom sastavu Bilih (igra na poziciji lijevog veznog).

"Ljepše mi je na veznom nego u ulozi polušpice. Više sudjelujem u igri gdje se odlično nadopunjavam s Kranjčarom. Uz to, željan sam igre. Vraćam se u obranu, uklizavam. Kad mi dobro ide osjećam da mogu puno učiniti. I ništa mi ne smeta." - pojašnjava "Grga".

U tandemu s "malim Cicom", "Grga" uistinu predstavlja opasnost za protivničke momčadi, a i on sam je svjestan svoje pozicije u momčadi kao i velike odgovornosti igranja u Hajduku. Zbog toga i vjeruje kako "velikom Hajduku" nitko neće moći staviti dva flastera.

"Nitko nema dva flastera za mene i Niku. I jedan je previše. Niko i ja ćemo biti udarni igrači Hajduka. Nitko nas neće zaustaviti." - smatra "Grga". Vjeruje kako je Debrecenovim špijunima pokazao što zna i umije, te kaže kako je svjestan što Hajduku znači pobijediti mađarskog prvaka.

"Mi smo svjesni što nam Debrecen znači. Ključna utakmica za miran život kluba." - zaključio je Mario Grgurović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara