Guardian: Obratite pažnju na Luku Modrića i Anicu Kovač

PROFIL hrvatske reprezentacije britanskog dnevnika The Guardian otkriva i da je Anica Kovač "najbitnija WAG" od svih hrvatskih nogometaša.

Britanci su se pozabavili analizom naše skupine B te su došli do zanimljivih zaključaka. Što se hrvatske reprezentacije tiče, ističu da je gubitak Eduarda nenadoknadiv te da se Hrvatska sada mora osloniti na Klasnića, Petrića i Budana koji bi ga trebali pokušati nadomjestiti.

Kao zvijezdu reprezentacije ističu Luku Modrića te prenose Bilićevu izjavu da je samo Kaka bolji od Modrića. Predviđaju da ćemo završiti drugi u skupini, iza Njemačke, a ispred domaćina i Poljske. 

Što se tiče potencijalnih mladih zvijezda istaknut je Ivan Rakitić koji je zanimljiv brojnim klubovima. Omiljena pjesma hrvatskih navijača prema The Guardianu jest  "Malo nas je, al' nas ima, nije važno, srušit ćemo snove svima".

Ugledna britanska novina vidi Njemačku kao glavnog favorita za osvajanje skupine B na Europskom prvenstvu. I ne samo to. Nijemci će, prema mišljenju autora ovoga članka, biti osvajači Europskog prvenstva. Kao glavna zvijezda istaknut je Michael Ballack, a Nijemci su istaknuti kao kombinacija starih i prekaljenih igrača i nove mlade snage koja nadire.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Wifes and girlfriends" pobjednica što se hrvatske reprezentacije tiče, jest Anica Kovač. Nju je The Guardian istaknuo kao "najvažniju" od svih supruga ili djevojaka naših nogometaša koje će se naći na Euru. Englezi podsjećaju da je Anica Martinović, prije nego li se udala za Roberta Kovača, pod prezimenom Martinović bila prva pratilja Miss svijeta.

Kod Njemačke, to je sadašnja djevojka Bastiana Schweinsteigera. Radi se o Sarah Brander, top modelu, koja je šesta u nizu njegovih djevojaka u posljednjih 18 mjeseci. Kod austrijske reprezentacije to je Mirjam Pogatetz, žena Emanuela Pogatetza, igrača engleskog Middlesbrougha, koja je prošle godine završila polumaraton.

Što se Poljske tiče to je Katarzyna Boruc, supruga golmana Artura Boruca. Njih dvoje su već proglašeni kao poljski "Becks i Posh."

M.Š.
Foto: K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara