Guardiola potvrdio obostranu ljubav: Nije tajna da želimo Aršavina

NIJE trebalo dugo da jučerašnja vijest o Barceloninoj ponudi za Andreja Aršavina dobije potvrdu iz katalonskog kluba. I dok su u klupskom vrhu izbjegavali temu Aršavin, trener Guardiola nije skrivao oduševljenost ruskom zvijezdom.

"Svi igrači koje se povezuje s nama su igrači visokog kalibra. Aršavin iza sebe ima sjajno Europsko prvenstvo i on je definitivno jedan od igrača koji će eksplodirati u sljedećem periodu", rekao je Barcin ovi trener Josep Guardiola potvrdivši interes za ruskog ofenzivnog veznjaka.

Iako španjolski mediji tvrde da bi dolaskom Aršavina Barcelona odustala od kupovine Arsenalovog Alexandera Hleba, Guardiola odbacuje takvu mogućnost.

"Oba ova igrača su zaista sjajni i međusobno kompatibilni, stoga smatram da bi Aršavin i Hleb sjajno surađivali na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aršavinov sadašnji klub Zenit iz Sr. Petersburga nije otkrio cifru koju su Španjolci spremni iskrcati za njihovog igrača, kao niti za koliko su oni spremni pustiti hit-igrača Europskog prvenstva. Guardiola također zasad ne želi ulaziti u detalje.

"Nema nikakvog poricanja. Aršavin je sjajan igrač i ukoliko jedan dan zaista postane Barcelonin igrač, onda o njemu možemo razgovarati, do tada zaista nema smisla."

M.P.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara