Haas: Uz Federera i Davidenka, Karlović je najneugodniji protivnik!

NJEMAČKI tenisač Tommy Haas, trenutačno 35. na ATP ljestvici, govorio je na službenoj internet stranici ATP Toura o najtežim suparnicima.

Kao najtežeg je, razumljivo, naveo Rogera Federera, dugogodišnjeg kralja teniskih terena.

"Prvi je sigurno Roger Federer. Sigurno najbolji tenisač u posljednjih četiri-pet godina i apsolutni majstor za dobiti najbitnije poene u meču. U prva tri ogleda sam dva puta dobio, ali kasnije sam konstantno bivao poražen. Bio sam blizu puno puta, ali nije puno pomoglo. Uvijek kada izgubim od njega jedva čekam novi pokušaj, makar znam kako bi i sljedeći put moglo biti slično. (Haas protiv Federera ima 2:8 u karijeri)

Drugo ime na Haasovoj listi najnepoželjnijih je Rus Davidenko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drugi je Nikolaj Davidenko. Iznimno brz igrač protiv kojeg imam velikih problema, makar ne znam iz kojeg razloga. S njim sam odigrao nekoliko važnih mečeva, ali sam češće gubio. Jak je igrač, jakih udaraca i ne volim igrati protiv njega. (Haas je s njim igrao četiri puta, trenutačno ima 1:3, a sva četiri meča su odigrali na Grand Slam turnirima)

Kao trećeg najneugodnijeg protivnika Nijemac je naveo našeg Ivu Karlovića zbog iznimno kvalitetnog i snažnog početnog udarca.

"Treći je Ivo Karlović. Tenisač s najjačim servisom, koji ne daje nikakav ritam u meču dok igrate s njim. Nikada nisam volio suparnike poput njega, a to pokazuju i moji rezultati s Karlovićem. (Haas protiv Karlovića ima 1-4 u karijeri)

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara