Hajduk na Braču pronašao pobjednički eliksir: Kombinacija mladosti i iskustva!

Foto: Vladimir Dugandžić/Cropix

KOLEKTIVAC nije samo nekadašnje ime zonaša iz Postira, nego i kredo pod kojim su se okupili hajdukovci na igralištu njihove bodulske baze.

Naravno da pošteni i omiljeni Goran Vučević, još jedan iz plejade Hajdukovih fanatika, nije lagao kada je rekao "preuzeo sam klupu prve momčadi na najviše tri utakmice, a ponašat ću se kao da ostajem deset godina", jer odmah je studiozno prionuo poslu uz asistenciju vječnog i neprolaznog pomoćnog Joška Španjića, koji i ovog trenera slijedi u stopu, jednako pažljivo slušajući zamisli na riječima ekonomičnog Gogija kao što je upijao višesatne monologe elokventnog Špace.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim dobre, vesele atmosfere koja vlada u svakom dijelu klupskog korpusa, ono što posebno upada u oči dok promatramo Hajdukove pripreme u miru i izolaciji Brača je zajedništvo igrača, trenera i navijača, kojem ne smeta ni generacijski jaz. Tako u šali za vrijeme šetnje uz more prednjače oni stariji - pomoćni trener Tonči Gabrić (čiju glavu poslovično krase najprestižniji modeli "cvika") i oružar Miro Čolak, koji su se "dohvatili" praćeni smiješkom mlađih - Vukušića, Sharbinija i Subašića, koji se zabavljao i lizalicom.

Nakon toga odrađen je drugi trening toga dana, na kojem opet bilježimo iskaze jedinstva, tako prijeko potrebnoga pred važnu europsku utakmicu - dok se Anas Sharbini krijepio vodom na klupi uz teren, društvo mu je pravio postirski talisman Bilih, stariji gospodin koji za sebe kaže kako donosi sreću Hajduku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara