Hajduk odustao od Rapaića i Cernata, a zagrizao za Chiumentea

MILAN MIKI RAPAIĆ odustao je od povratka u Hajduk, prenosi Glas Dalmacije. Sportski direktor Iko Buljan objavio je to u utorak poslijepodne.

"Bili smo prisiljena odustati od njegova angažmana. Gospodin Rapaić nije bio voljan razgovarati u prostorijama kluba, već isključivo izvan stadiona. Međutim, mi smo inzistirali, što je i normalno, da se pregovori odvijaju u klubu, a ne po kafićima i restoranima. Stoga nije bilo smisla ništa drugo nego zaključiti razgovore." - izjavio je Buljan.

Dodajmo kako se ovo obrazloženje ipak čini nesuvisli i da su razlozi prekida pregovora sigurno drugačije, ozbiljnije naravi, no, što je to spomenuta banalnost.

Znači li ovo da je Hajduk nauštrb veće ponude Josipu Skoku odustao od angažiranja Rapaića vidjet ćemo za nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako u Hajduku nisu skloni platiti ukupno 3,5 milijuna dolara za 28-godišnjeg Rumunja Florijna Cernata. Naime, odšteta kijevskom Dinamu od dva milijuna dolara nepremostiv je problem.

Splićani zato inzistiraju na dovođenju Davida Chiumientea, 23-godišnjeg veznjaka koji ima ugovor s Juventusom. Za njega su spremni platiti oko 700.000 eura odštete, a računaju da bi s njim mogli napraviti dobar posao jer se radi o mladom igraču kojeg bi mogli u budućnosti prodati

V.B.
Foto:GlasDalmacije

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara