Hajdukov vratar Runje dolazi u Dinamo?

IAKO je Zdravko Mamić na pitanje o Runji samo odmahnuo rukom, Runjin menadžer Boško Anić na spominjanje imena njegovog klijenta u Dinamu samo se nasmijao, piše Jutarnji list.

Zlatku Runji ugovor s Hajdukom istječe u ljeto 2004. godine, no Anić je u petak ujutro Igoru Štimcu uručio zahtjev za prijevremeni raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Anić je Jutarnjem listu izjavio kako za Runju ima nekoliko ponuda iz inozemstva, a na pitanje novinara ima li možda ponudu od zagrebačkog Dinama, samo se nasmiješio i odgovorio "kako ne želi govoriti o imenima, dok ne dođe dogovora".

Prema pravilima UEFA-e Runje može nakon 1. siječnja potpisati za koga hoće, ali ako ga Hajduk ne pusti, tek na ljeto, nakon isteka ugovora, može početi braniti za novi klub.

Jutarnji list saznao je kako Mamić često kontaktira Anića i raspituje se za Hajdukovog vratara, ali Dinamov dopredsjednik Jutarnjem je izjavio "kako je već svima objasnio da će trojica Dinamovih vratara dobiti priliku pokazati se do ljeta, pa će Dinamo tek tada ići u potragu za novim vratarom i to pravim vratarom a ne šegrtom".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara