Hajdukovac Purda na Poljudu dobio ovacije publike i darove kluba

Foto: Joško Ponoš/Cropix

TRENUTNO najpopularniji Hrvat i navijač Hajduka, u posljednje vrijeme sveprisutni Tihomir Purda, pobrao je velike simpatije i na gostovanju na Poljudu, jednom od brojnih na njegovoj recentnoj "turneji".

Za vrijeme neopravdanog zatočeništva u zeničkom zatvoru zbog navodnog ratnog zločina u opsjednutom Vukovaru, s Purdom se solidarizirala cijela Hrvatska, a on je prije nekoliko dana već pokazao svoju privrženost sportašima kada je nakon posjete Vladi i Saboru, bio na promociji knjige o Ivanu Gudelju, poslije čega je bio počasni gost u Dinamu, gdje je dobio darove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je u posljednje vrijeme postalo popularno svojatati Purdu, tako ga je i Zdravko Mamić u pozivu da bude gost  Dinama, proglasio "velikim Dinamovcem". Posebne simpatije Hajdukovih navijača Purda je dobio promptnim demantijem i otkrićem da navija za Hajduk.

Naravno da je nakon toga moralo uslijediti i gostovanje na Poljudu, koje se poklopilo s gradskim derbijem protiv Splita. Purda je dobio prigodni šal za 100. godišnjicu Hajduka, loptu i dres. Na travnjaku je dočekan i ispraćen ovacijama tribina koje su skandirale njegovo ime,

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara