Hajdukovci otišli u Sloveniju na pripreme

HAJDUK je jutros krenuo u Sloveniju gdje će nastaviti s pripremama za nadolazeću sezonu. Splitska momčad će u Pohorju biti do šestog srpnja, odigrat će četiri pripremne utakmice. Trener Goran Vučević je poveo 22 igrača među kojima nema Maria Maloče jer nije htio potpisati ugovor s Hajdukom.

"Prvih sedam dana svi su dobro profesionalno i ozbiljno trenirali to je ono što me veseli. Mislim da smo sportski direktor i ja napravili dobar posao, riješili se većine igrača i ostavili ono što je po nama dobro. Idemo u Sloveniju kako bi maksimalno radili, nemamo puno vremena i probat ćemo izvući najbolje što možemo", izjavio je Vučević.

Trener splitske momčadi posebno se osvrnuo na Igora Tudora te je rekao kako je iznimno zadovoljan igračevim oporavkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađen sam kako Tudor dobro radi, profesionalno, pun je volje i želje da se vrati. Radi najteži dio dok s loptom još ne trenira maksimalno", rekao je strateg Hajduka.

Sportski direktor Hajduka, Ivan Buljan rekao je da Marin Tomasov, Dario Jertec i Marijan Buljat na listi želja splitske momčadi te kako nadodao da "sada idemo u realizaciju i nam se da ćemo velik dio toga riješiti".

M.Pa.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara