Hajdukovci u Zagrebu, Niko danas potpisuje?

Hajdukovci u Zagrebu, Niko danas potpisuje?
SAGA o Niki Kranjčaru mogla bi konačno biti završena. Čelnici Hajduka danas će u 11 sati u Maksimirsku 128 donijeti i službenu ponudu za Niku. Znači li to da Niko prelazi u Hajduk?

Na papiru je suma od milijun i pol eura koliko je Dinamov izvršni direktor, Zdravko Mamić i tražio za Kranjčarov transfer. Kako prenosi Večernji list Kranjčarov transfer je gotova stvar.

Tragom informacija pokušali smo o potpisivanju ugovora saznati nešto više. No, u Dinamu su nas uputili na glasnogovornika u ostavci Adu Kožula koji u posljednje vrijeme na sve upite odgovora s "nemam komentara". Ovaj put je razlog to što se nalazi u Medulinu, pa ne zna ništa oko eventualnog Nikinog transfera.

U Hajduku su nam, pak, rekli kako su svi otišli u Zagreb, te kako nema nikoga tko bi nam mogao dati neke detaljnije informacije o službenoj ponudi.

Direktor Fredi Fiorentini javio nam se kasnije, te potvrdio da on i Uprava nose u Maksimir pismenu ponudu s bankovnim garancijama u vrijednosti od milijun i pol eura čime se zadovoljava Dinamova potražnja za otkup transfera. Prema Fiorentiniju, na Niki i njegovom menadžeru je da odluče o ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čini se kako će dani pregovaranja i taktiziranja rezultirati prelaskom bivšeg Dinamovog kapetana u Hajduk. Prema Večernjaku, Niko je rekao "Da", a njegov otac, Zlatko, savjetovao je Niki Hajduk, jer će tamo zasigurno igrati u prvoj postavi. Osim toga, i Splićani očekuju Niku raširenih ruku.

Hrvatski nogometni izbornik smatra da Niko ima veće izglede igrati u reprezentaciji ukoliko prijeđe u Hajduk. Zlatko Kranjčar se nada da će Niko do kraja siječnja imati klub u kojem će igrati, inače će ga "Niko dovesti u probleme".

Hajdukov trener Slišković, pak, za Sportske novosti je rekao: "Neka mi napokon dovedu  Kranjčara. Nije mi drago što se ovo oteglo, jer mi smo doveli neke igrače i uigravamo se. Volio bih dobiti Kranjčara, ali nikako u posljednji trenutak."

Niko Kranjčar u izjavi za Sportske novosti nije želio komentirati Hajdukovu ponudu, a rekao je kako njega osobno iz Hajduka nije nitko kontaktirao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara