Haye: Nadam se da će Vitalij htjeti osvetiti svog brata

Haye: Nadam se da će Vitalij htjeti osvetiti svog brata

Foto: AFP

BRITANSKI boksač David Haye (30), svjetski prvak u teškoj kategoriji prema WBA verziji, najavio je na koji će se način pripremati za dugoočekivani meč protiv Vladimira Klička (35).

"Postavit ću poster Vladimira u prirodnoj veličini u svojoj teretani, pa ću svaki put kad udaram vreću ili odrađujem sparnig, imati njega u krajičku mozga i razmišljati kako ga ozlijeđujem", komentirao je Haye u sebi svojstvenom stilu, a njegove riječi prenosi The Sun.

"Postavio sam velike postere svih svojih protivnika u dvorani prije velikih borbi. To me tjera još napornije naprijed, razmišljanje kako ih moji udarci razvaljuju. Kličko će sanjati o tome kako spava na ledenjaku kad ga nokautiram", dodao je Britanac koji se protiv Klička trebao boriti još 2009. godine, ali je tada borba otkazana zbog njegove ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon mlađeg brata Kličko, Haye namjera pobijediti i četiri godine starijeg Vitalija, aktualnog prvaka prema WBC verziji i tako ujediniti sve naslove.

"Nadam se da će nakon što nokautiram Vladimira, njegov veliki brat Vitalij htjeti ga osvetiti. Vitalij će onda završiti na jednak način. Starac će izgubiti sviju WBC titulu i završiti nokautiran."

Protiv svjetskog prvaka u teškoj kategoriji prema IBF, IBO i WBO verzijama Haye će snage odmjeriti 2. srpnja na Imtech Areni u Hamburgu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara