Herjavec i Barić dolaze u Dinamo?

Herjavec i Barić dolaze u Dinamo?

DONEDAVNI direktor Varteksa Nevenko Herjavec i bivši izbornik hrvatske reprezentacije Otto Barić trebali bi uskoro doći u Dinamo. Herjavec bi trebao postati novi sportski direktor, a Barić savjetnik.

Dogovor šefa Dinama Zdravka Mamića i Nevenka Herjavca, koji je  27. rujna na vlastiti zahtjev razriješen dužnosti direktora Varteksa, prema pisanju "Sportskih", postignut je na subotnjoj utakmici Zagreb – Varteks.

Herjavec bi već sljedeći tjedan trebao postati novi sportski direktor "plavih", a informaciju je indirektno potvrdio i u telefonskom razgovoru s novinarom Sportskih novosti.

"Da, razgovaramo o tome da preuzmem posao sportskog direktora u Dinamu. Dogovorio sam se da u srijedu dođem u Maksimir i još malo prozborimo na tu temu." – izjavio je Herjavec, pa dodao: "No, ne bih više o tome, pričekajmo sljedeći tjedan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti dodaju kako će sljedeći potez Zdravka Mamića biti dovođenje bivšeg izbornika Otta Barića na mjesto savjetnika u klubu.

Barić nije želio potvrditi tu informaciju, ali je kazao kako se već mjesecima bavi analizom Dinama, te intenzivno razmišlja o tome što treba Dinamu kako bi postao pravi europski klub.

"Ispisao sam tri debele bilježnice analiza, skica i nacrta što sve Dinamo treba učiniti kako bi postao europski. Tamo jasno piše koga treba zaboraviti, na kome treba inzistirati, kome se može, a kome se ne može pomoći." – izjavio je Barić, koji trenutno radi na mjestu savjetnika u bečkoj Austriji.

Naravno da ni Barić nije mogao bez spominjanja Nike Kranjčara: "On je talentiran, ali mora shvatiti da su nogometu mora trčati." – kazao je Barić, pa dodao: "Dakle, u mojim nacrtima piše sve što je potrebno učiniti kako bi Kranjčar protrčao."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara