Hiddink: Očekujem pobjedu Hrvatske na Wembleyju

IZBORNIK ruske reprezentacije vjeruje kako naši nogometaši u Londonu mogu svladati Englesku i tako pomoći njegovoj momčadi da se kvalificira na Euro.

Nakon razočaravajućeg poraza u Tel Avivu nizozemski stručnjak smatra kako njegova vrsta još ima izgleda da se plasira na Europsko prvenstvo.

- Vidjeli ste kako su se Izraelci borili protiv nas i to im svakako služi na čast. Istu stvar stoga očekujem od Hrvatske na Wembleyu. Bilićeva momčad ima kvalitete da pobjedi Englesku i tako nam omogući da se ipak kvalificiramo na Euro - izjavio je Hiddink.

Nizozemski stručnjak također vjeruje da je Ruska reprezentacija na dobrom putu i da će u narednim godinama biti sve bolja.

- Nakon poraza od Izraela svi smo jako razočarani, no treba reći da je naša igra bila vrlo dobra. Platili smo danak lošoj realizaliciji, posebno u drugom dijelu. No, očito je da ova reprezentacija ima svijetlu budućnost. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i sigurno je da ćemo uskoro dostići razinu igre i kvalitete potrebnu za velike stvari - rekao je Hiddink.

Nakon utakmice u Tel Avivu novinari su upitali i izraelskog izbornika smatra li se spasiteljem Stevea McClarena.

- Ako nam netko želi zahvaliti, to je u redu. Međutim, mi nismo razmišljali o tome što od nas žele Englezi ili Rusi. Htjeli smo odigrati dobru utakmicu i to smo uspjeli - odgovorio je Dror Kashtan.

Totalsport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara