Hiddink: Realno, bit će teško u Izraelu

IZBORNIK ruske nogometne reprezentacije Guus Hiddink samouvjereno priprema momčad za subotnje gostovanje u Tel Avivu, ali zna da će to biti vrlo težak ispit.

"Dovoljno sam realan čovjek da bih znao koliko nas težak test očekuje u subotu. Izrael ne igra pod pritiskom obzirom da nemaju nikakve prilike kvalificirati se. To im ide u prilog - izjavio je 61. godišnji Nizozemac, koji je nedavno produžio ugovor s Ruskim nogometnim savezom do 2010. godine.

"Izraelci igraju kod kuće i pokušat će nas napasti. No, siguran sam kako nas ne mogu pritiskati svih 90 minuta. Moramo se držati našeg plana i igrati agresivno. Također, moramo se čuvati njihovih kontranapada." - dodao je Guus Hiddink.

Slavni Nizozemac još uvijek uživa u plodovima pobjede nad Englezima u Moskvi proteklog mjeseca.

"Jedan od mojih ciljeva kad sam dolazio na kormilo ruske reprezentacije bila je promjena mentaliteta ruskih nogometaša. Tražio sam ih da igraju atraktivan i napadački nogomet, a ne da s devet ili deset igrača iza lopte čekaju suparnikovu grešku." - spremno će Hiddink.

Nakon dva završna kvalifikacijska dvoboja protiv Izraela i Andore odlazi na odmor.

"Nakon Andore uzet ću si nekoliko tjedana odmora. Nakon toga otići ću u Durban (Južnoafrička Republika) na ždrijeb kvalifikacijskih skupina za Svjetsko prvenstvo. U glavi već imam složen plan za sljedeću godinu." - rekao je Hiddink.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara