HNS pokreće postupak protiv Dinama zbog odnosa prema mladoj reprezentaciji

NA SJEDNICI Izvršnog odbora HNS-a odlučeno je da Zadar može igrati na Stanovima, te obznanjeno da večeras počinje internetska prodaja za kvalifikacijske utakmice protiv Kazahstana i Engleske, ali najviše pažnje ipak privlači najava kako će protiv Dinama i mladog igračkog dvojica Josip Tadić - Milan Badelj biti pokrenut stegovni postupak.

HNS na ovakvu se akciju odlučio nakon dobro poznate Dinamove odluke da svojim mladim nadama ne dopusti odlazak na prijateljsku utakmicu mlade reprezentacije Hrvatske protiv selekcije BiH. Badelj i Tadić postali su tako nova imena u cijelom nizu igrača koji smatraju da im je odazivanje na okupljanje mlade reprezentacije ispod časti, a ono što ovaj slučaj čini posebnim su i tvrdnje izbornika Dražena Ladića o bahatosti Branka Ivankovića.

"Ivanković je rekao da neće pustiti Badelja i Tadića, te da će ako budem inzistirao javiti da su ozlijeđeni. To je bahatost Dinama", izjavio je prije nekoliko dana Dražen Ladić nakon čega je Dinamo odgovorio priopćenjem u kojem stoji da se hrvatski prvak "odriče prava na komunikaciju kakvom se služi izbornik Ladić".

P.V.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara