HNS predstavio službeni portal EURO 2004

HNS predstavio službeni portal EURO 2004

ISKONINTERNET je u suradnji sa Hrvatskim Nogometnim Savezom izradio službeni portal EURO 2004, koji će ljubiteljima nogometa prenositi zbivanja i zanimljivosti sa Europskog nogometnog prvenstva koje će se tijekom lipnja i srpnja ove godine održati u Portugalu.

HNS-ov službeni portal Europskog Prvenstva nalazi se na adresi http://euro2004.iskon.hr. Portal je predstavljen u kampu nogometne prezentacije na Bjelolasici, čime je objavljen i njegov početak rada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljubitelji nogometa moći će osim vijesti sa nogometnog prvenstva, na stranicama EURO 2004 vidjeti informacije o reprezentacijama država koje sudjeluju na prvenstvu, pregledati podatke o sucima, vidjeti galeriju stadiona te njihovih lokacija i kapaciteta, kao i kartu gradova u kojima će se održavati susreti nogometnih reprezentacija.

Kako bi se prvenstvo što lakše pratilo, na stranicama EURO 2004 se nalazi opširan raspored igranja po skupinama, sve do finala, a za svaku reprezentaciju dostupni su podaci o igračima i treneru, te sucu utakmice i stadionu na kojem se ona igra.

Zanimljivosti sadržaja portala doprinosi niz tema vezanih uz povijest nogometnih prvenstava, zanimljivosti i crtice sa prvenstva, galeriju fotografija, kolumne te rubriku zabave.

Posebna zanimljivost jest rubrika Fun ball, gdje će posjetitelji nogometnog portala imati prilike pročitati najzanimljivije informacije vezane uz Portugal, poput neznanih socioloških informacija koje oslikavaju ovu zemlju, a tu je i Nogometna abeceda koja od A do Ž prikazuje ovogodišnje nogometno prvenstvo.

Kako bi se postigla maksimalna interaktivnost sa zaljubljenicima u nogomet i onima koji će putem Iskonova portala pratiti nogometno prvenstvo, kreirana je rubrika Navijački kutak, koja navijačima otvara prostor za kreiranje tog dijela nogometnog portala.

Naime, oni koji će imati priliku posjetiti Portugal i nogometno prvenstvo, prenositi će svoje dojmove i ugodna ili pak neugodna iskustva sa tog putovanja čitateljima portala u obliku tekstova i fotografija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara