HNS zabranio igranje i treniranje svim osumnjičenima u Offsideu!

Tekst: M.P. / M.Č.
Foto: Drago Sopta (Cropix)

U HRVATSKI nogometni savez još uvijek nije stiglo pismeno izvješće policije vezano uz istražne radnje u akciji "Offside", odnosno uz aferu namještanja utakmica Prve HNL zbog koje je diljem zemlje privedeno i ispitano više osoba.

U utorak se u Rusanovoj sastao vrh HNS-a koji je raspravljao o sljedećim koracima koje planira poduzeti krovna hrvatska nogometna organizacija. Uz predsjednika Vlatka Markovića, sastanku su prisustvovali i potpredsjednici Ivan Brleković i Josip Frišćić, odnosno Ante Pavlović i Vladimir Iveta. Zaključeno je da će se na ovu temu u srijedu sastati Disciplinska komisija HNS-a, kao i izvanredna sjednica IO HNS-a i to u subotu 19. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na današnjoj sjednici Disciplinska komisija donijela je odluku o pokretanju disciplinskog postupka protiv svih pripadnika nogometne organizacije protiv kojih se vodi istražni postupak povodom Uskokove akcije Offside, te odluku o njihovoj suspenziji, koja obuhvaća zabranu obavljanja bilo koje aktivnosti u nogometu (igranje, treniranje, predstavljanje kluba itd.)

Na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza stoji i kako će se disciplinski postupak nastaviti nakon dobivanja službene obavijesti o identitetu navedenih osoba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara