Hoeness ne vjeruje Abramoviču

Hoeness ne vjeruje Abramoviču
MENADŽER minhenskog Bayerna Uli Hoeness izrazio je sumnju u motive ruskog milijardera Romana Abramoviča, koji je investirao više 100 milijuna eura u londonski Chelsea.

Hoeness je u razgovoru za Bild kazao kako dolazak Abramoviča u Chelsea nije toliko pozitivan kakvog ga mediji žele prikazati.

On sigurno ne ulaže u klub zbog ljubavi prema Chelseu ili nogometu. Držim da mu je osnovni motiv dobijanje stalnog boravišta u Engleskoj, a što će se potom dogoditi sa klubom kada mu se ispuni ta želja, mogu samo nagađati, kazao je Hoennes, dodavši kako bi njegov Bayern sigurno odbio Abramoviča da ovaj poželi na taj način kupiti bavarski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hoeness je Bildu kazao kako će Bayern ipak ponuditi svoje dionice na burzi, jer drži da je ipak u podređenom položaju u odnosu na Real Madrid i Manchester United, iako Bayern ima novi stadion, veliki novac od TV-prava i markentinga i jake sponzore.

Bayern je lanjsku financijsku godinu završio sa 400.000 eura profita, a ukupni promet iznosio 162.7 milijuna. Klub je počeo sa gradnjom novog stadiona, koji će biti završen do 2005., a Hoeness očekuje da će u prvih pet godina biti rasrodan.

(Hina) rš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara