Houllier: Bole me nekorektne kritike

NAKON subotnje pobjede Liverpoola na gostovanju kod Southamptona (1:0), prve poslije 11 igara bez osvojene ´trice´ oglasio se čovjek koji je danima bio na vjetrometini kritika trener Redsa Francuz Gerrard Houllier.

Proteklih pedesetak dana bilo mi je strašno raditi pod strahovitim pritiskom. Posebice su me zapekle nekorektne kritike bivših igrača Liverpoola, koji kao da su uživali što su nam kol,a krenula nizbrdicom.

"Poštujem tuđa mišljenja, pogotovo argumentirana, ali nekorektnost boli. Znam da dugo nismo zabilježili pobjedu, ali oni koji nas napadaju ne priznaju da smo u tom razdoblju imali iznimno mnogo peha. A mi smo u najmanju ruku mogli i morali izbjeći poraze od Sunderlaqnda, Charltona, Fulhama i Middlesbrougha, koji su nas vladali u posljednjim minutama igre poslije nesretnih ´kikseva´ naših braniča ili vratara."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Houllier je, međutim, u tekstu objavljenom u klupskom magazinu priznao da je i sam bio zabrinut neefikasnošću napadača Liverpoola u kriznom razdoblju:

"Nadam se da je toj krizi došao kraj i da će moja mlada momčad, koja je u prvom dijelu prvenstva bila lider na ljestvici, dokazati da je sadašanja loša statistika, koja nas je spustila na 6. mjesto čista slučajnost".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara