HOULLIER BRANI BIŠĆANA

Trener Liverpoola Gerard Houllier stao je u obranu Igora Bišćana koji je u subotu rano ujutro, na dan utakmice protiv Bugarske, napustio hotel u Čatežu gdje se pripremala hrvatska reprezentacija, ne obavijestivši o tome nikoga iz vodstva nacionalne momčadi.

Nakon ovakvog poteza Liverpoolova braniča izbornik Otto Barić i predsjednik HNS-a Vlatko Marković kazali su da su Bišćanu zatvorena vrata reprezentacije dok su oni na svojim položajima.

Britanska novinska agencija Reuters od svog zagrebačkog dopisnika objavila je danas opširan tekst o Bišćanovu slučaju. Bišćanove izjave nema, ali se citiraju riječi trenera Houlliera koje su objavljene na internet stranici Liverpoola.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igor mi je kazao kako o njemu kruže glasine. Rekao je kako je napustio momčad (reprezentaciju) zato jer nije bio među 18 igrača. Već u nedjelju je ovdje trenirao, a također i danas", izjavio je Houllier.

Glede napisa u hrvatskom tisku da je Bišćan u subotu rano ujutro viđen u jednom od zagrebačkih noćnih klubova u "veselom raspoloženju", Houllier je kazao kako Bišćan nije pijanac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara