Houllier ostaje u Liverpoolu

MANAGER engleskog nogometnog premierligaša Liverpoola Gerard Houllier odbio je bilo kakvu vezu oko prelaska u redove francuskog prvoligaša Monaca.

Francuski menadžer se zbog loših rezultata ´Redsa´ našao pod velikim pritiskom jer je u posljednjih 16 utakmica Liverpool uspio pobijediti samo u dvije. Posljednji poraz se dogodio u subotu kad su izgubili od Birminghama, koji se nalazi na 16. mjestu Premier lige.

U službenoj izjavi koju je dao u ponedjeljak Houllier je odbacio mogućnost povratka kući. Prema njegovim riječima pohvale koje je dao na račun Monaca uzete su izvan konteksta, te ne znače da napušta Liverpool u koji je došao na dugo vrijeme.

´Da bude jasno, nisam u pregovorima niti ću pregovarati s Monacom o nikakvom angažmanu u tom klubu jer sam potpuno posvećen Livrepoolu i poslu kojeg obavljam ovdje. Htio bih da to znaju navijači jer volim ovaj klub i njegove navijače i nakon svega što su učinili za mene ne pada mi napamet da ih napustim. Vjerujte mi ja sam ovdje na duže vrijeme. Razočarani smo rezultatom u Birminghamu, ali u sljedećem tjednu čekaju nas dvije velike utakmice i neću dopustiti da ova priča odvrati pozornost mojh igrača´, izjavio je Houllier na službenoj Liverpoolovoj internet stranici.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara