Houllier vjeruje Bišćanu

Houllier vjeruje Bišćanu

NAKON što su hrvatski novinari obavijestili engleske kolege zašto Igor Bišćan nije bio u sastavu, Englezi su se počeli raspitivati o statusu Bišćana kod Houlliera.

Naime, Bišćan je petak navečer, uoči susreta s Bugarskom, proveo u zagrebačkom klubu Gjuro 2, te prespavao sastanak reprezentativaca s izbornikom Ottom Barićem koji je izjavio da "je zapanjen tim što se dogodilo, te da mu se u dugoj karijeri nikad nije takvo što dogodilo, i jasno je da Bišćan više neće biti pozvan u reprezentaciju".

Bišćan se vratio u Englesku i već u nedjelju popodne odradio trening s Liverpoolom, iako su reprezentativci bili slobodni do ponedjeljka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strategu Liverpoola, Gerardu Houllieru Bišćan je objasnio kako u Hrvatskoj o njemu kolaju nekakve glasine, te da je otišao nakon što je shvatio da neće biti ni u konkurenciji od 18 igrača, prenosi Večernji list.

Kada su novinari Houllieru rekli kako je Bišćan noć proveo u zagrebačkom klubu navodno alkoholiziran, Houllier je rekao kako "Igor nije pijanac, on je pristojan dečko i pravi sportaš". Dodao je i kako mu nije jasno zašto Bišćan nije zaslužio mjesto u reprezentaciji, a tome se čude i ostali u Engleskoj.

Bišćan će sigurno nastupiti u sutrašnjem srazu Liverpoola s ljubljanskom Olimpijom, u uzvratnom susretu Kupa UEFA.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara