HRT kojem ide gore nego onom na Prisavlju: Njihov bolid pregazio radnika na stazi (video)

HRT kojem ide gore nego onom na Prisavlju: Njihov bolid pregazio radnika na stazi (video)

Foto: AFP

POČETKOM sezone Formule 1 s bolidima Hispania Racing Teama organizatori utrka imaju samo problema. Najnoviji je u Sepangu, uoči VN Malezije, izazvao bolid Vitantonija Liuzzija.

Nije, međutim, talijanski vozač bio ništa kriv. Nakon što je odustao tijekom drugoga slobodnog treninga u petak, Liuzzi je napustio bolid, a za njega su se trebali pobrinuti radnici na stazi.

Jedan neoprezni među njima, više koncentriran na svoj voki-toki nego na prijeteći prednji lijevi kotač koji mu se sasvim približio dok su gurali bolid, pao je ispod vozila i kotač je uskoro završio na njemu. Od prilično izvjesne ozljede koljena kolegu je spasio drugi radnik okrenuvši mu nogu nadolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim je kotač prešao nakon njega sretni se radnik, živ i zdrav, pridigao i nastavio s poslom.

Obojica HRT-ovih vozača, Liuzzi i Indijac Narain Karthikeyan, i na drugome su kvalifikacijskom treningu u sezoni ostvarili najsporije rezultate. Za razliku od VN Australije prije dva tjedna, ovaj su put barem ostali unutar "kvote 107 posto", odnosno unutar dopuštenih sedam posto vremenskog zaostatka za najbržim vozačem treninga (Vettel), te će tako u nedjelju upisati prvi ovosezonski start u utrku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara