Hrvatska danas protiv Bugarske traži zadnju šansu za EP, Bišćan otpisan

Hrvatska danas protiv Bugarske traži zadnju šansu za EP, Bišćan otpisan

VEČERAS u 20 sati i 15 minuta uz izravan prijenos na HTV2, Hrvatska će se u Maksimiru protiv Bugarske pokušati izboriti za dodatni kvalifikacijski dvoboj za EP.

Hrvatskoj igra samo pobjeda. U slučaju remija, Belgija bi pobjedom protiv Estonije 11. listopada osvojila drugo mjesto u skupini, dok bi se naša reprezentacija oprostila od borbe za Portugal.

Dobra je vijest da će Tudor nastupiti u sastavu, a za lošu se pobrinuo Igor Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Naime, Bišćan se neće naći na klupi Hrvatske, jer je petak navečer proveo u zagrebačkom klubu Gjuro 2, te prespavao sastanak reprezentativaca s izbornikom Ottom Barićem.

Iako je prva Barićeva reakcije bila "ne vjerujem da bi Bišćan takvo što napravio", popodne je promijenio mišljenje i izjavio: "Nikad mi se u životu nije dogodilo da mi se igrač ne pojavi na sastanku. To mi je neshvatljivo. Nije mi dao nikave naznake. Jasno da sada više nije u konkurenciji za sastav. HNS ga mora vrlo rigorozno kazniti".

I predsjednik HNS-a Vlatko Marković oštro je osudio Bišćanov postupak i dodao kako Bišćan zbog toga neće nastupiti u reprezentaciji dok je on predsjednik HNS-a.

Hrvatska će vjerojatno nastupiti u sastavu: Pletikosa - Tudor, R.Kovač, Živković - Leko, Rosso, Rapaić, Vranješ, Babić - Pršo, Olić. Na klupi će biti Butina, Šimić, Tokić, Neretljak, Srna, Mornar i Zekić.

Postoji mogućnost da Šimić zaigra u prvom sastavu, no dr. Nemec savjetuje suprotno.

Naša će reprezentacija biti oslabljena za Šimunića, Tomasa i Niku Kovača koji imaju kartone, dok su T.Marić, M.Marić i Petrić ozlijeđeni.

Bugari će biti oslabljeni za trojicu ozlijeđenih igrača: Stojanova, M.Petkova i M.Petrova.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara