Hrvatska pobijedila Ogulin 5:0

Hrvatska pobijedila Ogulin 5:0

PRIJATELJSKA utakmica hrvatske nogometne reprezentacije i Ogulina završila je rezultatom 5:0 za Hrvatsku. Strijelci su bili Niko Kovač, Ivica Olić, Marijo Marić te Šokota, koji je loptu dva puta spremio iza leđa ogulinskom vrataru.

Utakmica nije imala natjecateljski karakter, niti se igrao ozbiljni nogomet, piše Jutarnji list, iako je Barić, koji je isprobao dvije formacije, nakon utakmice izjavio kako je zadovoljan ozbiljnošću igrača.

Od 15-ak izglednih prilika hrvatski golgeteri iskoristili su tek 5. Prvi pogodak na utakmici zabio je Tomo Šokota u 18. minuti susreta nakon što je vrataru Ogulia ispala lopta. Drugi pogodak u 30. minuti također je postigao Šokota, na asistenciju Mornara koji je u 45. minuti izborio jedanaesterac. Miki Rapaić jedanaesterac nije iskoristio, pucao je preko gola. Niko Kovač strijelac je bio u 61. minuti, Olić u 63., a Marić u 89. minuti.

Domaćini su jedinu pravu priliku imali krajem prvog poluvremena kada je Pletikosa izvrsnom intervencijom na udarac Drvodelića spasio mrežu reprezentacije. Drugo poluvrijeme branio je Joey Didulica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljan sam. Igrači su bili ozbiljni, a utakmica je opravdala svrhu. Jedino smo trebali biti bolji u realizaciji i postići barem 7-8 pogodaka", izjavio je Otto Barić nakon utakmice, prenosi Jutarnji list.

U prvom poluvremenu za Hrvatsku su igrali: Pletikosa, Šimić, R. Kovač, Tomas, Neretljak, Mornar, N. Kovač, Bjelica, Rapaić, Šokota, Olić.

U drugom poluvremenu igrali su: Didulica, Tudor (od 61. Živković), Šimić, Tokić, Mornar (od 68. Neretljak), N. Kovač, Bjelica, Rosso, Agić, Marić, Olić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara