Hrvatska u ožujku igra s Argentinom?

ARGENTINSKI izbornik Jose Pekerman ustvrdio je da će njegova momčad, unatoč činjenici da je do početka SP-a ostalo šest mjeseci, dotad odigrati samo jednu prijateljsku utakmicu. Pekerman se nada da će ta jedna utakmica biti ona protiv naše reprezentacije.

"Do početka Svjetskog prvenstva ostalo je još šest mjeseci, ali mi ćemo vjerojatno odigrati samo jednu prijateljsku utakmicu dotad, vjerojatno s Hrvatskom." - kazao je Pekerman u utorak.

Podsjetimo, Argentina je u ždrijebu završila u "skupini smrti" s Nizozemskom, Obalom Bjelokosti te SiCG. Japanski izbornik Zico nedavno je ustvrdio da su Hrvatska i SiCG vrlo slične momčadi, a vjerojatno slično razmišlja i Pekerman, koji za SiCG želi pripremiti u utakmici s Hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta utakmica s Argentinom već duže vrijeme postoji kao opcija, a sad je aktualizirana budući da nismo u istoj skupini. Postoji obostrana želja, treba samo uskladiti termine. Jedan od mogućih termina je 1. ožujka. 2006." - kazao je u razgovoru za Index glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Ivan Rotim.

Nema sumnje da bi Hrvatskoj uoči utakmica u neugodnoj skupini F, u kojoj su osim Hrvatske još Brazil, Japan i Australija, dobro došla prijateljska utakmica s jakom momčadi kao što je Argentina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara