Hrvatska uvjerljivi favorit na svim kladionicama

Hrvatska uvjerljivi favorit na svim kladionicama

ŠTO SE tiče ponude sportskih kladionica, kako naših, tako i stranih, utakmica između Hrvatske i Makedonije je, bar prema njihovim statistikama, riješena prije nego je uopće i počela.

Iako izbornik Bilić i njegov stručni stožer, kao razni nogometni stručnjaci, upozoravaju da nas čeka čvrsta utakmica protiv reprezentacije koju nikako ne smijemo podcijeniti, prema mišljenju sportskih prognozera, "Vatreni" su apsolutni favorit.

Tako je u ponudi Supersporta koeficijent na pobjedu Hrvatske tek 1,35, izjednačen se rezultat procjenjuje s 4,30, a mogućnost pobjede gostiju kotira na ogromnih 7,30. Zanimljivo je da, prema Supersportu, Hrvatska ima vrlo dobre šanse da pobjedi i s hendikepom, tj, dva ili više gola razlike. Na takvu okladu koeficijent je 1,90.

Kladionice Žderić daju potpuno istu ponudu kao i Supersport, a slične su procjene i Prve sportske kladionice. Njihov koeficijent na pobjedu Hrvatske je također 1,35, izjednačen rezultat procjenjuje se koeficijentom 4,20, a pobjeda Makedonije kotira na čak 8,35.

Kladionica Germania Sport također nudi koeficijent 1,35 na pobjedu Hrvatske, na izjednačen rezultat je 4,10, a na pobjedu Makedonije 7,70.

Derby sportska kladionica pobjedu Hrvatske procjenjuje koeficijentom 1,35, kao i svi ostali, samo što je kod njih kvota na izjednačen rezultat nešto manja pa iznosi 4,00. Koeficijent na pobjedu Makedonaca je 7,50.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je još izrazitiji favorit prema ponudi najveće svjetske online kladionice Bwin, koja naše šanse za pobjedu procjenjuje koeficijentom 1,25, izjednačen rezultat s 4,85, a pobjedu gostiju s čak 10,50. Pa ako se netko usudi staviti 100 kuna na pobjedu Katanecovih izabranika, u slučaju pobjede zaradit će čak 1000 kuna.

Druga popularna online kladionica Bet365 Makedoncima predviđa još slabije šanse. Koeficijent na pobjedu gostujuće momčadi je tako čak 11,00, na izjednačen rezultat 4,50, a na pobjedu "Vatrenih" malih 1,30.

Ništa bolje Makedonci ne stoje ni u ponudi kladionice William Hill koja na pobjedu gostiju nudi koeficijent 10,00, na izjednačen rezultat 4,80, a na pobjedu Hrvatske 1,22.

Slične ili iste procjene daju i sve ostale važnije kladionice diljem svijeta, a nama se samo ostaje nadati da će se prognoze njihovih analitičara ostvariti i da će Bilićevi dečki doći do još jedne velike pobjede.

P.V.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara