Hrvatski reprezentativci nisu otrovani!

SLAVEN BILIĆ imat će velikih problema pri sastavljanju momčadi koja će se večeras suprotstaviti Englezima, piše ruski tabloid "Tvoj dan", čiji reporter iz Londona javlja kako se veći broj hrvatskih reprezentativaca probudio s želučanim problemima nakon trovanja hranom.

Ove informacije ruskom je novinaru navodno potvrdio nekadašnji igrač moskovskog CSKA Ivica Olić. "Sinoć smo svi jeli u istom engleskom restoranu, a jutros su se neki igrači probudili s ozbiljnim želučanim tegobama. Niko Kranjčar praktički ni ne izlazi iz WC-a", rekao je Olić i dodao kako doista ne zna kako se to moglo dogoditi, te naglašava kako se on osjeća dobro.

Iako spominje kako želučane tegobe, vjerojatno zbog nekakve virusne infekcije, ima veći broj igrača, nikog osim Nike Kranjčara nije imenovao.

"Mi osobno smatramo kako Englezi nemaju nikakve veze s tim", poručio je Olić te naglasio Rusima da se ne brinu jer će se Hrvatska, usprkos svemu, boriti za čast našeg nogometa. Ruski novinar, pak, ne vjeruje kako su Englezi nevini u cijeloj priči i pita se kako je moguće da veći broj hrvatskih reprezentativaca oboli od trovanja hranom upravo uoči ovako ključne utakmice.

"Tvoj dan" dalje navodi kako, prema njihovim informacijama, Niko Kranjčar i ostali igrači koji su otrovani večeras neće moći istrčati na Wembley.

"To nije istina"

Kako bi provjerili informacije, pokušali smo stupiti u kontakt s članovima naše reprezentacije. Glasnogovornik Davor Gavran rekao nam je kako je čuo da su Rusi plasirali te informacije u javnost, ali nema pojma o čemu se radi, niti kako je "Tvoj dan" došao na ideju da su hrvatski reprezentativci otrovani.

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara