Hrvatski rukometaši gube status favorita

Hrvatski rukometaši gube status favorita

NA SLUŽBENIM stranicama Europskog prvenstva u rukometu u najavi za utakmicu Hrvatska - Danska pitaju se može li se Hrvatska vratiti u igru za zlato nakon poraza od Rusije.

Hrvatska je došla na Prvenstvo kao jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka Europe. No, čak i nakon laganih pobjeda protiv Portugala i Norveške u prvom krugu, status Hrvatske kao favorita sve više blijedi, piše na službenim stranicama EP-a.

Tako su protiv Rusa naišli na zid. Rusi su zaustavili sve hrvatske igrače, puštajući Ivana Balića, koji nije mogao sam igrati protiv Rusa.

Zbog poraza od Rusa Hrvatska je u drugi krug ušla sa samo dva boda, a ispred njih su Rusija, Island i Danska. Prve dvije momčadi plasirat će se u polufinale.

U prvom susretu u drugom krugu Hrvatska mora pobijediti želi li ostati u igri za zlato. Za Dance, pobjeda bi značila samo korak bliže polufinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dok Hrvati imaju jake igrače na vanjskim pozicijama, Danci imaju odlična krila. Hrvati se nadaju kako će protiv Danaca zaigrati Mirza Džomba. Desno krilo Hrvatske muči ozljeda noge, no budući da nikakva zamjena nije prijavljena, čini se kako Hrvatska računa na Džombu u drugom krugu." - piše na službenim stranicama EP-a.

Još jučer Ivica Udovičić je za Index potvrdio kako će Mirza Džomba zaigrati danas protiv Danske. Susret je na rasporedu u 18 sati. 

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara