Hrvatski rukometni savez spreman i za organizaciju SP za rukometaše

PREDSJEDNIK Svjetske rukometne federacije (IHF) dr. Hasan Mustafa poslao je pismo zahvale predsjedniku Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) Željku Kavranu za odličnu organizaciju svjetskog prvenstva za žene u Hrvatskoj

"Najsrdačnije se zahvaljujem predsjedniku HRS-a Željku Kavranu na velikodušnom domaćinstvu tijekom boravka u Hrvatskoj, a uvjeren sam da će Hrvatska i svim gostima ostati u prekrasnom sjećanju", isiče Mustafa upućujući i čestitke Organizacijskom odboru Svjetskog prvenstva na odličnoj pripremi i predanosti poslu koju su pokazali tijekom Svjetskog prvenstva.

Zahvaljujući na čestitkama Željko Kavran je prvom čovjeku IHF-a zahvalio na njegovom doprinosu uspješnoj organizaciji Svjetskog prvenstva za žene u Hrvatskoj te istaknuo spremnost Hrvatskoga rukometnog saveza da u budućnosti prihvatiti i nove izazove u organizaciji svjetskih rukometnih događanja.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda to nije u pismu zahvale izrijekom navedeno Kavran je više puta javno isticao da je, nakon uspješne ornanicacije SP za žene, HRS spreman organizirati i SP za rukometaše.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara