I Boris Martinec na EP u klizanju

JUNIORSKI prvak Hrvatske i naš najbolji klizač 17. godišnji Zagrepčanin Boris Martinec nastupit će na seniorskom Europskom klizačkom prvenstvu, koje će se od 16. do 22. siječnja 2006. održati u francuskom Lyonu, odlučeno je na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog klizačkog saveza kojim je predsjedavala Morana Paliković Gruden.

Tako će Hrvatska, uz klizačice Idoru Hegel i Željku Krizmanić, nakon dugo vremena imati i jednog klizača na Europskom prvenstvu, ali se od njega u Francuskoj ne očekuju spekrakularni rezultati već mu je to idealna prigoda za stjecanje iskustva.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za naše juniore Željku Krizmanić, Mariju Dikanović, Doru Strabić, Borisa Martinca, Josipa Gluhaka i druge posebno značajan će biti nastup i plasman na prvenstvu Hrvatske u umjetničkom, sinkroniziranom i brzom klizanju, koje će se 7. i 8. siječnja održati u Domu sportova, jer će samo pobjednici u obje konkurencije steći pravo nastupa na svjetskom juniorskom prvestvu, koje će se od 6. do 12. ožujka, održati u Ljubljani.

Naša najbolja klizačica Idora Hegel, uoči nastupa u Francuskoj na europskoj smotri, svoju formu će provjeriti na otvorenom prvenstvu Slovenije, što će se 16. i 17. prosinaca održati u Jesenicama, ali njezin glavni cilj u 2006. godini ostaje dobar nastup i plasman na Olimpijskim igrama, koje će se od 10. do 26. veljače održati u Torinu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara